onsdag 28. januar 2009

Idag er det fridag fra jobb. Så etter at hester har fått mat ute i luftegården, så må det måkkes inne i stallen. Vi har tre hester, passer i tillegg en Welsh for Snørullejenta, "Orlando". Og en Shetlandsponni "Pernille"for søskenebarnet til kjæresten min. Eller sagt på en anna måte; dattera til min datters tremenning. :-) Har slektskap til den familien på begge sider.

Så har vi 2 årings søyer(sau) som vi har nede i underavdelinga på stallen, står i naboboxen til Orlando. Alf,Tim,Pernille og Mac står oppe i selve stallen.

Eget hønsehus med 11 høner og 3 haner, eller sagt på en anna måte 11høns og 3hans.

2 katter som bor i låven, har katteluke inn til stallen der de får maten sin. Kan ikke ha de inni huset da min sønn er allergisk.

I Huset har vi 5 hunder, 4 Flatcoated Retrievere "Lotta", "Zulu", "Eilert Torstenson og "Torres". En Lapsk Vallhund "Alma"



Vi fikk forespørsel i høst om å ta imot en utvekslingsstudent som kommer fra Tyskland, ei jente på 17år. Ho går nede på Tana Videregående (tidligere Finnmark Landbruksskole). Søndag dro ho på en liten ukes jobb utplassering på Hurtigrute skipet Nordstjernen. Skal være med ned til Trondheim.

Seinere idag blir det Kulturskole for min datter(9år) etterfulgt av Turn. Yngstemann(6år)skal på fotballtrening. Sjøl skal æ være hjelpetrener for turngruppa. Vi har endelig fått en stor idrettshall i Tana(2008), "Hàrjehalla", den er flittig brukt av mange ulike klubber og foreninger.
Klokka 19 skal æ og "Eilert" være med på hundetrening i Tanabru. Vært lite trening på oss de siste månedene, så blir å jobbe med kontakt og grunnleggene lydighet. Vi har bare ett mobilt bredbånd, og nu henger kjæresten,som er sykemeldt, over skuldra mi og maser om at ho skal på nett og sjekke priser på noe nye mascara produkt, så skriver mer siden.

2 kommentarer:

  1. wohhaahahha , mascara du liksom.....!

    SvarSlett
  2. Må man virkelig ha en google konto for å kunne legge kommentar i denne bloggen???

    SvarSlett