mandag 31. august 2009

Tilbake etter laaang blog fri ferie.

Har hatt lite eller ingen tid å prioritere til blogskriving, men starter opp igjen nå :-)
Første dag på jobb etter 4 ukers sammenhengende ferie, har enda 3-uker til, men tar de seinere.

Lulli (svensk lapphund) har fått valper for noen dager siden, så det er vanskelig å prioritere så mye annet i ti`a fremover. Ho hadde 6 valper, men en døde ved fødsel, og en tispe til bukket under i forgårs. De fire som er igjen vokser og ser ut til å ha det veldig bra. Tre tisper og en hannvalp.
Eilert Torstenson har vært i Lakselv på jaktprøve i helga. Der gikk det storfint med 1.premie både lørdag og søndag! Beste hund på lørdag og nr.2 på søndag. Zulu gjorde det også godt , med premiering begge dager! Æ va valpevakt så det va Tonje som var hundefører.

Sara er dratt på sykkeltur med klassen til Gavesluft, de blir å overnatte i telt der til imorn. Skal ta en tur dit i kveld for å levere fiskesaker og lommelykt.

TUNG start på sesongen for mitt kjære Liverpool lag! To tap allerede gjør at veien fram er blitt tøffere enn spillerne nok hadde forutsett. Men synes laget ser spennende ut, med en veldig offensiv Glen Johnson. Topp signering! Så har sjefen klokketru på at Lucas Leiva er spilleren som skal få midtbanen til å fungere(ilag med Mascherano), noe som ikke har vært noe suksess sålangt! Synes han altfor ofte velger å slå ballen bakover enn å prøve på gjennomspill. Virker redd for å slå feilpasninger, det kan jo forstås siden han er den som skal fylle skoene til Alonso.
Torres har ikke virket like kvass som ifjor, men har likevel scoret 3 mål! Gerrard har startet veldig anonymt, så vi har masse å gå på. En par skader i midtforsvaret( Skrtel og Agger) gjør at vi har spilt med en oppstilling som ikke er samkjørt i tilstrekkelig grad, men vi kommer!!
Walk on!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar