søndag 8. februar 2009

Vi vant bortekampen på Fratton Park

Noe som en stund så ut til å bli tap, ble snudd til 3 veldig viktige poeng!
Takk til innbytterne Kuyt og Torres for henholdsvis 2-2 og 2-3. De to nevnte spillerne har gjentatte ganger dokumentert sin store verdi for laget.
Kuyt`s utrettelige løping og arbeidsmoral e helt etter mitt hjerte. For en fantastisk spiller. Torres har vi sett gjøre magiske ting, nok en prima scoring gjør at vi sikret poengene og nattesøvnen! Benayoun! La den gutten få spilletid! Minner mæ mye om Peter Beardsley, teknisk god, mister sjelden ballen, går på løp for å utfordre. Det skaper usikkerhet hos stoppere og backer som igjen gir spissene våre bedre arbeidsvilkår. !
Tre viktige og utrolig gode spillere som vi alle håper kan gå skadefritt ut sesongen!
Når man nevner det å utfordre; Hadde tro på at Riera skulle fortsette der han begynte,men synes han i altfor liten grad setter fart mot spiller for så å utfordre, han har den nødvendige teknikk for å skape og komme til innleggs situasjoner. Forsvaret liker aldri at det er noen som pøser harde innlegg inn foran mål etter først å ha kommet seg rundt på kanten.! Gerrard ute, vi fikk et lag ut på banen som sannsynligvis svært få hadde forutsett på forhånd. Synes det var riktig kamp å prøve ut spillere fra start som ellers har kommet inn med bare få minutter igjen av kamper. Siden spillere trengte å hvile var det rett etter min mening, sjefen hadde vel rett å slett ikke noe annet å gjøre. Vi vant,... Walk on!
Høy stemning i stua igår kveld.


Kaldt Kaldt og kaldt

Hestene har vært ute i flere timer tross at det har vært mellom 25 og 30 minus. Ingen som var kalde da de kom inn, annet enn på mulen :-)
På det kaldeste idag var det minus 35.
Tror de synes det var lite morsomt å stå inne hele gårdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar